albanian girl text to speech app, text to speech google

Zgjidh tekstin

ZËRI mund të kthejë çdo tekst të gjuhës shqipe në audio (text to speech). Zgjidhe atë, dhe... lërja ZËRI-it ta kthejë në audio.

text to speech reader girl

Zëri e kthen në audio

Me mbi 100.000 fjalë të regjistruara në gjuhën shqipe, përdorimi i Machine Learning dhe Artificial Intelligence do të kthejnë tekstin tuaj në audio.

kindle text to speech speed tablet, kindle text to speech speed

Dëgjo audion

Audio u gjenerua me sukses, dëgjoni versionin Audio të tekstit të dhënë.

tts app

Krijo dhe ripërdor audiot për:

platformat eLearning

audio-shpjegime për video

dëgjo pjesë teksti të ndryshëm

dëgjo lajme/artikuj

Provoje tani

Jeni media online dhe doni t'u jepni diçka më shumë vizitorëve tuaj?

Krijoni llogarinë tuaj ose na kontaktoni, konfiguroni website-in, dhe çdo artikull i juaj do të kthehet në audio. Lexuesi juaj tani mund të dëgjojnë atë. Lexo më shumë

Konfiguro website-in
speech to text software play, text to speech google
logo zeri.app pdf audio reader Dëgjo audion powered by: zeri.app

Konverto tekstin dhe dëgjoje në audio në gjuhën shqipe