Konfiguro website tuaj me zeri.app

Konfiguro website tuaj me zeri.app

Artikuj Zanor

Website tuaj mund ta ktheni ne nje website ku vizitoret tuaj te kene mundesine te degjojne artikujt qe keni shkruar.

Per te realizuar kete, ju do duhet te plotesoni adresene e faqes tuaj (website) tek zeri.app / Artikuj Zanor. Ketu ju do plotesoni website(domain) dhe te ruani informacionin. Me pas, ne faqen tuaj website duhet te shtoni dy gjera ne kodin tuaj html dhe kjo nuk ka nevoje per shume eksperience teknike por mjaftoni te dini se ku duhen bere ndryshimet:

1. Brenda tag-ut shtoni elementin e identifikimit qe ju eshte gjeneruar nga zeri.app (shiko ketu Hapi 1)

2. Ne fund te tagut `body` shtoni


kjo do te lejoje qe website/portali juaj te komunikoje me zeri.app dhe te gjeneroje audio per artikujt/lajmet tuaja.

Gjenerimi i audio do te jete automatik, perdoruesit do ti ofrohet qe te degjoje artikullin ne audio. Paramendo sa shume do ti ndihmonte njerzit, te pakten do ju ofroje nje mundesi me shume per tju lexuar artikujt tuaj: dikush qe ka probleme me perqendrimin, dikush eshte ne levizje apo dikush tjeter po gatuan ne kuzhine dhe nuk kane mundesi te lexojne, por te degjojne. Perfitimet jane me shume se cfare kam permendur une ketu. Jeni te interesuar per te kthyer website tuaj ne nje website ku vizitoret mund tju degjojne? Fillo konfigurimin tani ose na shkruaj ne email: zeriapp@gmail.com per te diskutuar mundesine e bashkepunimit.